Buah Fikiran

Seminar Perubatan Islam oleh RIDAM

Seminar Perubatan Islam Rawatan Islam Darul Manzil adalah kaedah Rawatan Terapi Alternatif bersumberkan Al-Quran & Sunnah serta kaedah rawatan tradisional seperti Urut saraf, Refleksologi, Bekam, Rawatan Herba & Gangguan sihir atau makhluk halus. Mengikut pengamalnya Ust. Syakirin, semuanya boleh diikhtiarkan dengan keizinan Allah S.W.T

Seminar perubatan Islam oleh Sdr. Khairul Syakirin  daripada RIDAM akan di adakan pada 15 hb May 22hb May 2010 (Sabtu) bertempat di ruang seminar kami yang beralamat di No 3A, Jalan Pulai 20, Taman Pulai Utama 81300 Skudai, Johor Darul Takzim.

Sesi rawatan susulan akan di adakan di rumah kediaman beliau di Taman Mutiara Rini, Skudai. Sesiapa yang berhajat di jemput hadir.

Untuk sebarang tempahan serta maklumat berkenaan seminar ini sila hubungi terus pihak penganjur di talian 019-9891078 (Ust. Syakirin) atau layari blog Rawatan Islam Darul Manzil (RIDAM).

Nota: Ruangan Post ini hanya menyediakan kemudahan untuk menyampaikan maklumat berkenaan seminar atau kursus yang akan di jalankan oleh para penganjur pihak ketiga yang menggunakan kemudahan kami. Tajas Homes tidak terlibat atau bertanggungjawab terhadap mana-mana aktiviti yang di jalankan oleh mana-mana penganjuran.

Reblog this post [with Zemanta]
Advertisements

About Al-Kalam

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

  • 377,820 pengunjung
Advertisements
%d bloggers like this: