About Us

Selamat datang ke Tajas Media, sebuah portal perkongsian maklumat, petua baru dan lama, tip-tip perjalanan, hartanah, kemudahan homestay, serta perkhidmatan tempahan hotel dan penginapan di seluruh Malaysia.

Kami ada menyediakan kemudahan penginapan homestay di Shah Alam yang selesa untuk rombongan keluarga, sekolah atau persatuan. Lokasi yang berdekatan dengan tempat-tempat tarikan seperti I-City, Pusat ‘membeli-belah’ dan ‘makan-makan’ Seksyen 7, UITM, UNISEL, Taman Botani Negara, Masjid Negeri, Wet World Waterpark dan sebagainya. Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila klik Tajas Homestay .

Selain itu, anda boleh juga kunjungi portal Tajas Holiday sebuah portal yang berkonsepkan perkongsian maklumat berkenaan percutian dan tempat-tempat menarik. Di Tajas Holiday, anda juga boleh membuat tempahan penginapan di lokasi-lokasi pelancongan menarik di seluruh Malaysia dan luar negara.

Sekiranya anda mahu berkunjung ke tempat-tempat lain dan ingin membuat tempahan di hotel-hotel lain yang tersenarai di seluruh Malaysia, sila klik Tempahan Penginapan.

Untuk terus buat tempahan, Sila Whatsapp ke 012-7221519 dan nyatakan maklumat-maklumat berikut:-

  • Nama
  • Tarikh Checkin/ Checkout
  • Jumlah Guest

Kami akan maklumkan sekiranya masih ada kekosongan

Terima Kasih.


Comments are closed.